Kupiłam sobie ostatnio 3 krewetki babaulti a dziś 2 krewetki red cherry. Ale dwie krewetki babaulti są takie same jak red cherry , a jedna babaulti jest szara. Oglądałam w internecie obrazki red cherry to moje są takie same a w ogóle nie przypominają babaulti. Które kupiłam za 3 zł. a red cherry za 4zł więc zaoszczędziłam o ile te wszytkie krewetki to red cherry. Ale gościu gadał że te babaulti to krzyżówka z red cherry czy one mogą się tak skrzyżować

może nawet to i fajnie mam pięć krewetek i mam większą szanse na rozmnożenie jeśli babaulti i red cherry się krzyżują. Moje krewetki trzymam razem z 3 molinezjami ostroustymi ,10 gupikami, 2 platkami ,4 neonami ,3 miedzikami obrzeżonymi,2 kiryskami pstrymi i 2 mułojadami jest też mech nurzaniec kryptokoryna i jeszcze cos nie znam nazwy filtr grzałka termometr korzeń skały wulkaniczne i jakieś tam kamienie i żwirek to mam w 80l akwa. Krewetki tylko w środy dokarmiam raz marchewką ,raz bananem i czym jeszcze można je karmić wybiore to co im najbardziej smakuje tydzień temu w środę dostały kawałek marchewki ,jutro dostaną plasterek banana.
Ciekawe czy te krewetki mi się rozmnoża?
Mam nadzieje że tak

Jeśli mam jakieś błędy to poprawcie
Dziekuje